Nejnovější recenze ze sekce Brašny na kolo
Produkt naprosto splňuje to na co je určen, nic víc, nic míň.
- Dostatečná velikost,vleže i helma, dost bočních kapes
- Lze vyjmout a spřiloženým páskem přes rameno odejít i s brašnou
Splňuje účel
- Kompatibilní s ostatním Acepac vybavením (enduro ledvina, Zam15 batoh)
- Kvalitní brašny na kolo od českého výrobce Sport Arsenal :)
- Dvojbrašna + nahoře 4 očka pro uchycení nákladu pomocí popruhů (stan, karimatka, spacák a.p.)
- Každá brašna má 2 kapsy na zip - jednu velkou a druhou menší
- Boky u kol jsou vystužené (aby brašny nevlezly do špic zadního kola)
- Brašny jsou nepromokavé (jsou zevnitř pogumované)
- Tvar brašen nevadí zadním V-brzdám - je tam pro ně dost místa (mám trekingové kolo - vel. rámu 20″)
- Zaháčknutí na nosič bez problémů (mám takový ten nový typ nosiče - hliníkový do 25kg - s očky na brašny)
- Ještě tam je 2x suchý zip nahoře na připevnění k nosiči
- Reflexní prvky po celých brašnách
- Vzadu 2x prosor pro lahve na pití (já jsem si ten jeden zvětšil - rozstřihnul a nastavil a vozím tam pončo-pláštěnku v síťovaném pytlíku pro případ bouřky ;) ). Jo a vleze tam lahev značky Nalgene 1,5l ;)
- Žlutá pláštěnka na brašny zdarma k brašnám (pláštěnka má velikost tak akorát pokud nevezete nahoře žádný náklad - takže překryje pouze brašny. Já jsem si ji trochu přešil - rozparky pro vykrojení na nosič jsem sešil a mám z ní pláštěnku na náklad (stan, karimatku a spacák ;) )). Na pláštěnce jsou gumové stahováky pro nastavení stáhnutí.
- Na pláštěnce jsou zboku taky reflexní nášivky :)
- Cyklistice zdar! :)
Dobré brašny - doporučuji ;)
Prostorná brašna pod sedlo, dobře drží.
Lepší jak brašna
- Kvalitní propracovaný výrobek
- Pevně drží na rámu
- Možnost vstupu do brašny z obou stran
- Většinou nutno přemístit láhev na sedlovou trubku
- Při jízdě do kopce trochu vadí kolenům
zrovna tento produkt -tedy tuto brašnu na řídítka nedoporučuji v žádném případě je šitý tzv. tak horkou jehlou až to bolí, umístění horních úchytů je nevyhovující a to nemluvím o způsobu přišití a spojení suchých zipů, kdo si to koupí musí si to přešít pokud má doma stroj, mne silně rozhodilo že se mi rozpadly všechny šité spoje už při instalaci brašny na kolo, že by ekologická nit?
- Drobnosti jako peněženka nebo mobil jsou vždy při ruce.
- Asi tak nejhezci saddle bag, jaky jsem videl.
- Kompaktni, presto uvnitr docela prostorny.
- Ma tendenci chrastit, samolepka v zamku to napravi.
- Uz jsem jeden ztratil, musel jsem si objednat druhy. Mam tendenci si nepamatovat v jake poloze je zamek uchyceni zamknut. Pred jizdou nutno peclive zkontrolovat.
- Ok
- Splňuje přesně, co jsem od produktu očekával !
Pod sedlem, drží jak přišitá. Mám ji na MTB vešlo se do ní nářadí, montpáky, lepení, nějaké náplasti a obvaz. 29" duše se do ní už k nářadí nevejde.
- Brašna je prostorná
- Dobře se upíná k nosiči
- Plně nahradí velký batoh na zádech
- Pěkně vypadá
- Plná spokojenost
- Žádná není
- Kompaktní brašnička s univerzálním pláštěm pro mullet MTB. Obsahuje plastové kompaktní montpáky, které se určitě hodí.
- Balení by mohlo za tu cenu obsahovat ještě několik samolepících záplat. Určitě by se tam v malé krabičce vešly.
- Pevnost
- Velikost
- Kvalita zpracovaní
- Ochrana na rám v balení
odpovídá nabídce
Prostorný vleze se tam vše co je potřeba
Super
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »